Rólunk

Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyünk az újszerű - bioQuad® - étrend-kiegészítőt, amely egyedi módon támogatja az emberi szervezetet, hozzájárulva az egészséges élethez.

Egy olyan különleges terméket forgalmazunk, mellyel pótolhatunk számos életfontosságú bioaktív anyagot, melyek hiányoznak vagy csak kis mennyiségen fordulnak elő  a legtöbb mindennap fogyasztott élelmiszerben. A helyesen táplált szervezet sokkal ellenállóbb a betegségekkel szemben mint egy hiányosan vagy alul táplált. A jól megválasztott étrend-kiegészítővel az immunrendszer erősebb lesz, így szervezetünk eredményesen és hatékonyabban tud működni, ezzel biztosítva a kiegyensúlyozott életet.

Nem egyszerűen csak forgalmazzuk a terméket, de igyekszünk megismertetni ennek az újszerű megközelítésnek az előnyeit, oktatni partnereinket, viszonteladóinkat és vásárlóinkat is.

Kapcsolatunk a  Naidu csoporttal  ( Naidu Group ) több éves múltra tekint vissza, korábban is sikeresen vezettük be állatgyógyászati terméküket a magyar piacon, ennek sikerét látva bízták ránk a humán termékeik bevezetését is. A Naidu csoport alapító igazgatója, a neves tudós,  Dr. A.S. Narain Naidu - Ph.D.(Medicine), FACN, FLS (London) mikrobiológus, immunológus, egy világszertre ismert tudós, a megalkotója a ‘Bio-Replenishment’ elméletnek és a nevéhez fűződik a  bioQuad Principles®-nek

Dr. Naidu 1981-ben kezdte kutatásait Indiában és a 80-as években  a staphylococcus okozta toxikus sokk-szindróma, valamint E. coli hemolitikus-szindróma területén elért felfedezései hozták el számára a nemzetközi ismertséget. Későbbiekben kutatásokat folytatott Európában, többek között Magyarországon és Svédországban is,  majd végül az Egyesült Államokban telepedett le.

Dr. Naidu négy nemzetközi tudományos társaság kiemelkedő tagja a biomedikai tudományok területén és 18 nemzetközi szakmai szervezet társult tagja. Professzora volt számos egyetemi karnak az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. Kutatási tanácsadóként az USA számos kormányzati egészségügyi intézmény munkáját támogatja, valamint jelentősebb gyógyszer és biotechnológiai vállalatokat világszerte. Tagja több nemzetközi vállalat tanácsadó testületének.

„Úgy véljük, hogy  a szervezet rendszereinek optimalizálása kulcsfontosságú az egészséges egyensúly létrehozásában ( homeosztázis) . Kombinálva különböző aktív hatóanyagokat a mi szabadalmaztatott, összetett és célirányos rendszereinkkel, képesek vagyunk olyan központi vegyületeket alkotni, mely az emberi test minden területét támogatja. Ennek eredményeként az emberi test minden része képes biológiailag újra töltődni, mind a velünkszületett multi-funkciós szabályzó molekulák (bio-replenishment)  mind a rendszer specifikus tápanyagok terén, melyek elősegítik az optimális egészségi állapotot.  A Naidu csoport egészségügyi technológiája mára már öt kontinenesen átívelve, 28 országban több millió embert ér el.”

Dr. Narain NAIDU - Nterminus – Alapító

"THE BIO-REPLENISHMENT THEORY"

A túlélés, növekedés és a sokszorozódás az élet alapvető elvei. A túlélés során egy élő szervezet a tápanyagok széles skáláját állítja elő környezetéből, melyek az emésztési folyamat során alap kémiai elemekre bomlanak le, így válva biológiailag is hasznosíthatóvá. Például a növényi alapú szója tej fehérje vagy az állati eredetű hamburger hús hasonló módon kerül lebontásra a szervezet számára hasznosítható aminosavakká és alap kémiai elemekké.   Azonban az élő szervezetek a saját növekedésük és sokszorozódásuk precíz szabályozása érdekében szintetizálják a számukra szükséges speciális molekulákat.  Ezen különleges biokémiai anyagok közé tartoznak a nukleinsavak ( DNS, RNS) szabályzók (inzulin, hormonok) kofaktorok (citokróm, ubikinon), modulátorok (angiogenin, növekedési faktorok) és a szállító molekulák (hemoglobin, lactoferrin).

Az életfolyamatok alatt a biokémiai anyagok folyamatosan felhasználódnak és kimerülnek, majd  a bioszintézis által újratermelődnek. Hiányuk, egyensúlyuk megbomlása vagy bármelyikük működési zavara fizikai tüneteket okozhat, betegséget eredményezhet és legrosszabb esetben az élő szervezet halálához vezethet. Ezen funkcionális vegyületek együttes működését nevezzük BIO-REPLENISHMENT elméletnek.

A Bio-replenishment  (biológiai újratöltődés) molekulák olyan aktív szabályzó molekulák, amelyek természetes módon léteznek a testen belül. Általánosságban viszont nem találhatóak meg teljesen tiszta – elkülönített – formájukban, általában más anyagokkal együtt léteznek. Például a Lactoferrin (LF) amely egy aktív bio-replenishment molekula az emlősöknél, számos biológiai folyadékban/váladékban megtalálható (mint pl. a tej). A lactoferrin a tejben egy komplex kémiai vegyület része amely tartalmaz fehérjét, cukrot, ásványi anyagokat, lipideket és sót. A különböző alkotóelemek kölcsönhatásának eredménye a tej, mint élelmiszer egészségünkre gyakorolt jótékony hatása. A Lactoferrinnek számos feladata van a szervezetben:  szállító molekula, immun modulátor, csont szabályzó, prebiotikum és antioxidáns.


© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés