Tájékoztató

Miért van szükségünk Lactoferrinre?

Az emberi test folyamatosan Lactoferrint termel a létfontosságú funkciók szabályozására. Egy felnőtt számára az általános napi termelés/szükséglet hozzávetőleg napi 60 mg. Azonban, figyelembe véve a rendszertelen táplálkozási és munka szokásokat, a túlzott stresszt, és/ vagy a környezeti hatásokat a belső Lactoferrin tartalékok gyorsabban kimerülnek, ami veszélyeztetheti a védekező rendszerünket.

Az eredmény egy növekvő hajlamosság a fertőzésre, rendellenességekre és fájdalomra. A test Lactoferrinnel történő feltöltése (utólagos pótlás) egyensúlyt tud teremteni a velünk született védelemhez.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az elsődleges funkciója a Lactoferrinnek az hogy a teljes test védve legyen (veleszületett védelem) és fenntartsa az egészséges fiziológiát (szabályozás). A Lactoferrin egy multi-funkciós fehérje mely fontos szerepet játszik alapvető fiziológiai folyamatokban.

Alapvető tápanyagokat szállít a testben, elérhetővé téve a vasat és más nyomelemeket. Prebiotikus tápanyagokkal lát el, hogy fokozza az előnyös mikroflórát („probiotikumok”) a bélrendszerben.

Mint mikrobiális gátlószer, a Lactoferrin gátolja a kártékony baktériumok, vírusok, gombák és paraziták növekedését, osztódását, valamint semlegesíti a mérgező és allergén összetevőket.

Miért válassza a LACTOFERRIN GOLD 1.8®?

Más Lactoferrin készítményekkel ellentétben, melyeket tejsavóból vagy előtejből készítettek, a LACTOFERRIN GOLD 1.8® tiszta tejből készül, mely járvány és betegség mentes helyeken élő tehenektől származik. Továbbá, keresztül megy egy szabadalmaztatott szennyezőanyagok csökkentésére szolgáló kezelésen (TCR) , hogy növelje a biológiai hasznosíthatóságot. Közel 3 liter tejet használnak fel egy kapszula (60 mg) Lactoferrin Gold 1.8® előállításához.

Mit tartalmaz egy kapszula?

A Lactoferrin Gold 1.8® csak prémium összetevőket tartalmaz, melyeket független laboratóriumok vizsgáltak. Minden kapszula több mint 400 mg-ot tartalmaz a következő összetevőkből: Laktoferrin, Cink, C vitamin, Béta-glükán, inulin és kurkuma gyökér kivonatot.

Ajánlott napi bevitel

Egy 60 mg-os kapszula szájon át történő bevétele a napi ajánlott mennyiség egy egészséges egyénnek. Azonban az életvitel, kor és egészségállapot függvényében a napi dózis 2 vagy 3 kapszulára történő emelése jótékony hatással lehet. A nap bármely szakában bevehető akár evés közben is.


Prémium minőség

A Lactoferrin Gold 1.8® Európában gyártott termék egy hatóságilag ellenőrzött és igazolt gyárban mely megfelel a cGMP ( current Good Manufacturing Practice) előírásainak. Csak a legjobb minőségű, harmadik fél által is ellenőrzött alapanyagokat használják a gyártás során. A gyártás  különböző folyamatai során minden alkotórész metszikus teszten is keresztül megy ezáltal biztosítva a legbiztonságosabb és legjobb minőségű terméket.

Multi-funkcionális

A Lactoferrin Gold 1.8® formula mögött egy több évtizedes klinikai és tudományos kutatómunka áll. Minden alkotó elem különös figyelemmel került kiválasztásra, olyan meghatározott arányban mely célzottan támogatja az immun-, gyomor és bélrendszert. Minden egyes kapszula 60 mg nagytisztaságú Lactoferrint tartalmaz a megfelelő arányban kombinálva  inulinnal, lecitinnel, C vitaminnal és kurkuma gyökér kivonattal az optimális hatás érdekében.

Teljesen természetes , GMO mentes

A tisztaság és minőség a nyersanyagok kiválasztásával indul.  A Lactoferrin Gold 1.8®-hoz használt tej Új-Zélandról származik ahol a tejet adó tehenek hormon, antibiotikum és GMO mentes természetes környezetben élnek. Egészségi állapotukat rendszeresen ellenőrzi és igazolja az új-zélandi egészségügyi minisztérium.

Laktóz és glutén mentes

A Lactoferrin Gold 1.8® formula sem glutént sem laktózt nem tartalmaz.  Számos, a kereskedelmi forgalomban megtalálható Lactoferrin termékhez olyan fehérjét használnak fel melyet tejsavóból -  a sajtgyártás melléktermékéből – nyernek ki vagy olyan hevítési technológiával állítják elő amely roncsolja a molekula struktúráját. Ezzel szemben a Lactoferrin Gold 1.8®-hoz  használt Lactoferrin tiszta tejből származik, egy aszeptikus – baktériumok és fertőzésektől mentes – hűtést alkalmazó technológiával kerül előállításra.  Az eljárás során a tej egy többlépcsős –frakcionált – tisztítási folyamaton megy keresztül és végül a laktóz mentes Lactoferrin fehérjét kromatográfiái elválasztással nyerik ki. Ezt követi egy fagyasztásos szárítási folyamat mely biztosítja a multi-funkciós biológia aktivitást.

Sportolók számára is engedélyezett

Informed-Sport egy független, harmadik fél által ellenőrzött minőségbiztosítási program mely a sport célú táplálék kiegészítő ipart szolgálja. Minden egyes Lactoferrin Gold 1.8®  gyártási sorozatot tesztelnek tiltott szerek ellen az Informed Sport Programnak megfelelően, melynek eredményei nyilvánosan is elérhetőek. Ez a program egy rendkívül szigorú és merev ellenőrzés, melyet egy ISO17025 minősítésű laboratórium végez, mely a legmagasabb szinten is garantálja, hogy sportolók számára is biztonságos a használat.   

 

Letölthető publikációk

*  a  termék nem minősül gyógyhatású terméknek, nem alkalmazható betegségek kezelésére

 


© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés