Miért bio-Quad?

Miért bioQuad?

A bioQuad® elvek értelmezik és magyarázzák az élet négy negyedének – kvandránsok - dinamikus kölcsönhatásait, úgy mint:

 1. bioREDOX
 2. bioREPLENISHMENT
 3. bioRYTHM
 4. bioFORMAT

Az emberi test csak akkor működik optimálisan, ha a fenti négy kvandráns erős és azok harmónikusan működnek. A bioQuad® olyan módon közelíti meg az egészségünk támogatását, hogy nem csak a speciális tápanyagok bevitelére koncentrál, hanem a többfunkciós szabályzó és szállító mulekulákra is, hogy a tápanyagok minnél jobban felszívódjanak (bio-replenishment) és célzottan eljuassanak a szervezetben a felhasználaási helyükre.

Az eredmény? Egy újszerű, egyedi étrend-kiegészítő amely a test különböző rendszereinek megerősítésére összpontosít, nem csak a tünetek enyhítésére. Több mint harminc év kutatómunka áll ezen a szabadalmakkal is védett technológia mögött,  illetve véletlenszerűen választott pácienseken elvégzett humán klinikai tanulmányok melyek eredményei vezető tudományos folyóiratokban kerültek publikálásra.

 

Mi tesz egyedivé minket?

 1. Csak a legjobb minőségű alapanyag források
  Bármely élelmiszer gyártása során az összetevők minősége fogja meghatározni a kész termék minőségét. Minél jobb a kiinduló alapanyag, annál jobb lesz a kész termék. Ez az oka annak, amiért csak a legjobb forrásból származó alapanyagokat használjuk  a legmegbízhatóbb szállítóktól.  A Lactoferrin, amit felhasználunk a gyártás során, új-zélandi tehenek teljesen tiszta tejéből származik. Ez az egyetlen hely, ahol a kormányzat igazolja, hogy a tehenek olyan helyen élnek, mely mentes minden járványtól és fertőzéstől (mint pl. a száj és körömfájás) és nem használnak semmi féle antibiotikumot, hormont vagy génmódosított takarmányt.

2. Biztonságos gyártási folyamat
Mikor megpróbálunk kinyerni egy összetevőjét egy komplex élelmiszernek fontos, hogy a folyamat biztonságos és hatékony legyen. A Lactoferrin jelen van számos élelmiszerben, mint például a tejtermékekben. A Lactoferrin egy fehérje, ezért egy három dimenziós – 3D – struktúrát alkot. A leggyakoribb eljárás egy élelmiszerből a  fehérje elkülönítésére  ( mint a Lactoferrin ) a magas hőmérséklet alkalmazása mely során a folyadék elpárolog majd kiszűrik a kívánt alkotó elemet. Sajnos azonban az ilyen fajta durva beavatkozások denaturálhatják és sérthetik a fehérje szerkezetét megváltoztatva ennek struktúráját, mely során elveszíti hasznosságát.  Ezzel ellentétben a  bioQuad® egy szabadalmaztatott fagyasztással történő szárítást, kinyerést használ, mely megóvja a Lactoferrin 3D struktúráját és minden az egészségre kedvező funkcióját.

3. Okos és felelősségteljes
Az összetevők sosem működnek önállóan egyedül. Mikor egy összetevőt kivonnak egy adott forrásból ez elveszíti az őt körbevevő natív kofaktorait. Ezen kofaktorok gyakran szükségesek ahhoz, hogy aktiválják magát az összetevőt, de csak véletlenszerűen adagolni kofaktorokat nem elegendő. Egy termék hatékonysága nagyban függ attól, hogy az  összetevők és kofaktoraik legyenek:

 • a legmagasabb elérhető minőségű
 • megfelelő mennyiségben (adagolás)
 • tökéletes arányokban
 • hatékonyan szállítva a test célzott részeire

A bioQuad® ezen élettani paraméterek figyelembevételével alkotta meg szabadalmaztatott étrend-kiegészítőjét.

4. Világszínvonalú gyártás
Az előállítás során a legfejlettebb gyártási technológiát és legmagasabb minőségbiztosítási előírásokat alkalmazzák.  A legmagasabb minőséget garantálja a beérkező alapanyagok szigorú ellenőrzése még a gyártás megkezdése előtt, a nemzetközi szabványok szerinti minőségellenőrzés, a folyamatos gyártásfejlesztés. A gyártás során alkalmazzák  a HACPP (Hazard Analysis and Critical Control Points), a  GMP  (Good Manufacturing Practices) előírásait és maga a gyár ISO 22000 minősítéssel rendelkezik. A minőségellenőrzési rendszer olyan merev előírásokat is teljesít, mely megfelel az „Informed Sport” és a Tüv Nord Integra-Biocertificate  előírásainak is.

Informed-Sport Igazolás

Az „Informed-Sport” egy minőséget biztosító program sport étrend-kiegészítő termékek, összetevők, és a gyártási technológia részére.  Az „Informed-Sport” logóval ellátott termékek garantálják, hogy minden gyártási sorozat és azon termék összetevői nem tartalmaznak olyan anyagot mely az LGC ( dopping ellenőrző és kutató laboratórium )  által tiltott lenne sportolók számára. Az LGC több mint 50 éve tevékenykedik az anti-dopping területén 300-nál is több módszert kidolgozva a tiltott szerek nyomainak kimutatására.


© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés