Lactoferrin Gold 1.8

Lactoferrin Gold 1.8

készletinformáció:
Készlet hiány
kérdése van a termékről?

A Lactoferrin Gold jelenleg nem elérhető, a gyártó tájékoztatása szerint április végén lesz újra elérhető!

100 éve még senki sem hallott az inzulinról, pedig ez a hormon mindig is része volt szervezetünknek. Az 50-es évekig senki sem hallott a DNS-ről, holott ez a dupla spirálvonal a kezdetektől a  genetikai örökségünk része. Nem számít, hogy felfedezték-e már, lényegtelen, hogy tudomást veszünk-e róla, bizonyos biológiai molekulák létfontosságúak az életünkhöz. A Lactoferrin (LF) egyike ezen alapvető BIO-REPLENISHMENT molekuláknak, amely evolúciós része az emberi testnek.

Mi a BIO-REPLENISHMENT

A bio-replenishment molekulák olyan biológiailag aktív anyagok melyeket az emberi test napi rendszerességgel választ ki és használ fel. Ezek a molekulák szabályozzák többek között az anyagcserénket és tartják fent a fiziológiai egyensúlyt, a homeosztázist. Például ilyenek a különböző hormonok, így a korábban említett inzulin is.  A Bio-replenishment bármely hiányossága vagy rendellenessége betegségekhez vagy legrosszabb esetben akár halálhoz vezethet. A Lactoferrin egy multifunkciós bio-replenishment molekula.

Mi a Lactoferrin

A Lactoferrin egy 75-80-kDa tömegű fémkötő glikoprotein, amely létfontosságú az élethez, a növekedéshez és a szaporodáshoz. Az emberi DNS is tartalmaz egy speciális gént, mely a Lacatoferrin termelésért felelős.  Ez a molekula folyamatosan termelődik és felhasználódik a napi anyagcsere folyamán. Egy felnőtt napi normál Lactoferrin igénye 60 mg, de a szervezet termelő képessége fokozatosan csökken 30 éves kor felett. Életmódunk, a stressz, az aktív sport és a rossz környezet szintén csökkentheti szervezetünk Lactoferrin szintjét.

A Lactoferrin az „Élet molekulája” amely a megtermékenyítés során a spermiumot a petesejthez irányítja. A Lactoferrin jelen van a terhesség minden fázisában, a magzat fogantatásától, az újszülött növekedésében és fejlődésében is rész vesz. A Lactoferrin biztosítja a velünk született védekezőképességet puszta jelenlétével a különböző testnedvekben, amely a nyálkahártyák felületét borítják. 29 különböző Lactoferrin típus és analóg létezik mindegyik a maga speciális funkciójával. Mint egy aktív eleme a fehérvérsejteknek, a Laktoferrin gyulladás csökkentő hatású is. Speciális Lactoferrin receptorok vannak a fehérvérsejteken ( monocitákon, a makrofágokon és limpocitákon) melyek segítségével a szervezet védekezőképességét befolyásolja, szabályozza.

 

A Lactoferrin  kulcsfontosságú szabályzója számos anyagcsere folyamatnak:

 • aktiválja az immunrendszert, erősíti a belső védekezőképességet ( Immun rendszer)
 • fenntartja az egészséges bélflórát és a tápanyag felszívódást (Emésztő rendszer)
 • szabályozza az oxidatív anyagcserét és ATP szintézist ( Légzőszervi rendszer)
 • elősegíti a vas szállítását és a hemoglobin szintézist ( Keringési rendszer)
 • támogatja a csont fejlődést és az ásványanyag homeosztázist         ( Csontváz)
 • szerepet játszik a terhesség kialakulásában és a magzati fejlődésben ( Nemzőképesség)

Lactoferrin: a fémkötő és szállító molekula

Ha csak magát a szótári jelentését nézzük mint „lacto-ferrin”, ez tejet (lacto) és vasat (ferrin) jelent, melyek a tejben lévő fémkötő molekulákra utalnak. A Lactoferrin egy kettős lebenyű glikoprotein, mindkét lebeny kovalens kötésben egy-egy vas atommal. A Lactoferrin rendkívül sokoldalú és megköt más fémeket is mint pl. réz, magnézium, króm, kobalt, cink, vanádium. Egyidejűleg három fizikai formában is jelen van testünkben, úgy mint   fém-mentes („apo”)  , fémmel telített („holo”)  és részben fémmel telített formában. Mindhárom formája felcserélhető, átjárható és bizonyos fiziológiai funkcióhoz társult.

A Lactoferrin lényeges az átmeneti elemek részére az energia termelő  anyagcsere folyamatok során. Például a Vas  fontos a hemoglobin szintézishez és a citokróm szabályozta ATP szintézishez. A Kobalt szükséges a B12 függő energia termeléshez. A Cink a ko-faktora számos anabolitikus folyamatnak.  A Réz és a Magnézium létfontosságú az antioxidáns enzimek megfelelő működéséhez. A Króm a glükóz anyagcseréhez szükséges. Megnövekedett, fokozott anyagcsere folyamán a Lactoferrin szint gyorsan csökkenhet szervezetünkben, okozhatja ezt például a fárasztó edzés, extrém sportok,  ezért is fontos a Lactoferrin rendszeres újratöltődése, mely megőrzi, optimalizálja testünk fizikai állapotát.

LACTOFERRIN GOLD 1.8®:  Több szabadalommal védett bio-replenisment étrend kiegészítő

A Lactoferrin Gold 1.8®  egy teljesen természetes alapanyagokból készült, szabadalmakkal védett, klinikailag tesztelt, orvosi kutatásokon alapuló készítmény az étrend kiegészítők piacán.  Rendelkezik az  ‘Informed Sports’ igazolással, amely egy minőség biztosítási program, mely garantálja a sportolók számára is a készítmény biztonságos használatát. A Lactoferrin multifunkcionális  tulajdonsága  függ saját 3 dimenziós fehérje szerkezetétől, alakzatától, és környezetétől ( pH, hőmérséklet, arányok, stb.)  Számos tényező befolyásolhatja a Lactoferrin hatékonyságát és biológiai aktivitását, közöttük az alapanyag minősége ( pl. a tej), a fehérje kiválasztási folyamat pontossága, a tárolási feltételek.           A Lactoferrin Gold 1.8® gyártásához  egy szabadalmakkal védett 3 lépcsős kiválasztási folyamatot használnak, így a végeredmény egy ultra tisztaságú fehérje mely megőrzi a multifunkcionális biológiai aktivitást, melyet a gyártási folyamatok során a minőségbiztosítás érdekében rendszeresen ellenőriznek. 

 Nem minden Lactoferrin étrend kiegészítő egyforma, csak a Lactoferrin Gold 1.8 gyártása során biztosítják a termék biológiai aktivitását.

Termék tulajdonságok és előnyök:

 • ultra-tiszta: szabadalmaztatott 3 lépcsős tisztítási folyamat mely eltávolít minden mikroorganizmust és mérgező anyagot.
 • biológiai funkcionalitás: az ultra tisztaságának és a molekula szerkezetének köszönhetően biológiai funkcionalitása kimagasló más lactoferrin termékekhez viszonyítva
 • immun erősítés: a Lactoferrin erősíti a velünk született védekezőképességet, szállítja és fenntartja vérünk vas szintjét, eltávolítja a méreganyagokat a bélrendszerből.
 • antioxidáns: hosszú hatású antioxidáns aktivitással rendelkezik, ami több mint 10 óra, kiválasztja a szabad gyököket
 • a bélrendszer támogatása: a bélrendszer receptoraihoz kötődve segít fenntartani az egészséges bélnyálkahártyát.
 • prebiotikum: a lactoferrin a probiotikum flóra vasfüggetlen metabolikus ösztönzését váltja ki ami egy szelektív és egyedi prebiotikus aktivitás.
 • optimalizált adagolás: minden egyes kapszula 60 mg aktív lactoferrint tartalmaz , mely megfelel egy átlag felnőtt napi szükségletének
 • tej igény: minden egyes kapszula gyártásához nagyjából 3 liter friss, nem kezelt tejet használnak fel.
 • teljesen természetes, GMO mentes: a gyártáshoz használt fehérjét olyan tejből nyerik ki, melynek forrása igazoltan mentes minden betegségtől, sosem használtak antibiotikumokat, hormonokat vagy GMO takarmányokat.
 • Laktóz és tejsavó fehérje mentes: nem tartalmaz laktózt, tejsavó fehérjét , kazeint és béta- laktoglobulint sem.

Sportolók számára engedélyezett: minden egyes gyártási sorozat tiltott szerek ellen tesztelt az „Informed Sport” minőségbiztosítási program előírásainak megfelelően.

 

 

TERMÉKISMERTETŐ

© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés