Világ klasszis futók Norvégiából mondják el véleményüket a Lactoferrin Gold 1.8®-ról
2018. 05. 25.

Innovatera AS, egy Oslo (Norvégia) központú egészség és fitnesz termékeket forgalmazó vállalat jelentetett meg egy cikket a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőről mint újdonságot a norvég sportolóknak szánt étrend kiegészítők területén.

Innovatera AS,  egy Oslo (Norvégia)  központú egészség és fitnesz  termékeket forgalmazó vállalat jelentetett meg egy cikket  a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőről mint újdonságot a norvég sportolóknak szánt étrend kiegészítők területén.  Az egész országban számos edző és sport klub figyelt már fel erre az újszerű, egyedi étrend kiegészítő készítményre.      A    Puls Apotek - piacvezető  vállalat a sportcélú készítmények területén -  úgy jellemezte a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőt mint az egyik legnépszerűbb sportolóknak szánt terméküket.

Lactoferrin és a Sport

A Lactoferrin egy glikoprotein mely természetes módon jelen van szervezetünkben, és erős anyagcsere szabályzóként viselkedik. Kovalens kötést létesít és mint szállító molekula a testünk különböző területeire szállít bio-fémeket, úgymit a:   

  • Vas (Fe) ami fontos a hemoglobin mediálta oxigén szállításhoz és a citokróm mediálta ATP szintézishez
  • Kobalt (Co)  mely szükséges a B-12 függő energia termeléshez
  • Zinc (Zn) kofaktor számos anabolikus útvonalhoz (pl. fehérjeszintézis)
  • Réz (Cu) andMangán (Mn) létfontosságúak az antioxidáns enzimeknek  (pl. szuperoxid dizmutáz (SOD), Cu-SOD & Mn-SOD; peroxidázok)
  • Króm (Cr) szükséges a glükóz anyagcseréhez

Egy egészséges ember napi fiziológiai  szükséglete 60 mg lactoferrin.   Azonban szervezetünk lactoferrin szintje gyorsan kimerülhet ha bármely módon felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok például edzés és sport  tevékenység miatt,  ezért a lactoferrin biológiai újratöltődése – bio-replenishment  - létfontosságú a test fiziológiai folyamatainak visszaállítása és optimalizálása érdekében,

Alább olvasható néhány híres norvég sportoló  személyes tapasztalatai, megfigyelése a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőről.

 

Lactoferrin Gold 1.8® Tapasztalatok

Tim Bennett , nemzeti csúcstartó aki 9 alkalommal teljesítette a  Norseman Xtreme Triathlon versenyt melyet évente rendeznek meg Norvégiában.  A BMW Oslo maraton esemény és verseny igazgatója , a „Kondis”  elnöke (Norwegian Association for Endurance Athletes)

"Amióta szedem a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőt javulást észleltem a teljesítményemben és csökkent a regenerálódási időm „

"Amióta szedem a Lactoferrin Gold 1.8® étrend kiegészítőt, javulást észleltem a teljesítményemben és csökkent a regenerálódási időm.  A Lactoferin szedésével észrevehetően megnőtt a fizikai állóképességem a versenyek során , az „elhasználódásom” jelentéktelen volt így a másnapi hosszú, lassú futások sokkal könnyebbé váltak. Az energiaszintem fokozatosan emelkedett meg és az anyagcserém optimálissá vált  Így 52 évesen ez meggyőző számomra.”

Louise Skak , úgy ismert mint az egyik legjobb női „ultra-versenyek” bajnoka Norvégiából. Világszerte számos maraton versenyt teljesített előkelő helyezéssel a ranglistán és az időeredmények területén. 17 maraton futóversenyt nyert már Skandináviában eddigi legjobb időeredménye 3:01:26 .

" A  Lactoferrin Gold 1.8® bevitellel sikerült végre elérnem egy normál vas szintet 5 hét alatt”

" Krónikus vashiányban szenvedtem mert problémáim voltak a vas felszívódással a hagyományos ásványanyag tartalmú étrend kiegészítőkből.  A  Lactoferrin Gold 1.8® szedése után  a hematokrtit (HTC) szintem jelentősen emelkedett és a hemoglobin szintem  egy alacsony, 8,9 g/dL szintről 5 hét alatt felment a normális  12,8 g/dL szintre. Most nagyon jól érzem magam, hiszem, hogy a Lactoferrin Gold 1.8®  sokat segített abban, hogy a szervezetem elérje ezt az optimális egyensúlyt.

 

Ole Arne Eiksund akit úgy jellemeztek a 2015-ös Sports & Fritid magazinban mint a „Norvég Maraton Ember”.  Világszerte indult maratoni futóversenyeken és végül 2018-ban csatlakozott az áhított „100 Marathon Club”-hoz, Az egyéni legjobb időeredménye 2:58:06. 2013-ban korcsoportjában Norvégia bajnoka lett  a 24 órás futóversenyen is.   

"Lactoferrin Gold 1.8® segít szervezetem természetes védekezőképességének fokozásában, amely lényeges a hosszútávú versenyzés során."

" A Lactoferrin Gold 1.8®  része a napi étrend kiegészítő bevitelemnek.  Javítja a táplálkozási egyensúlyom a maratoni versenyek során, ugyanakkor segíti a gyorsabb regenerálódást, a fáradság leküzdését.  Nemrég teljesítettem 7 maratoni távot 7 nap alatt, a lactoferrin bevitelem növelése – 2 kapszula a verseny előtt és 2 utána – számomra nagyon jól működött. Lactoferrin Gold 1.8® segít szervezetem természetes védekezőképességének fokozásában, mely lényeges a hosszútávú versenyzés során.

 

 

 

 

© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés