Újabb tapasztalatok A Lactoferrin Gold 1.8 kapszulával kapcsolatban
2021. 01. 14.

Az Újév beköszöntével Dr. Heringh Zsanett gasztro-enterológus belgyógyásszal beszélgettünk a Lactoferrin Gold 1.8 kapszulával szerzett tapasztalatairól.

Dr.Pelle György: Mióta ajánlod pácienseidnek a kapszulát?

Dr. Heringh Zsanett: Másfél éve használom és alkalmazom a Lactoferrin Gold 1.8 kapszulát gasztroenterológiai praxisomban. Az eltelt idő alatt jelentős tapasztalat gyűlt össze a páciensek visszajelzései alapján.

PGY: Szakterületed az emésztőrendszer, és annak megbetegedései. Ezen a téren mik a tapasztalatok?

HZS: A legtöbb pozitív tapasztalat a gyomorsavval összefüggő kórképek és a gyulladásos bélbetegségek kezelése során gyűlt össze. Reflux betegséggel, krónikus gyomor gyulladással küzdő betegeim jelentős része a Lactoferrin Gold 1.8 kapszula rendszeres szedése mellett fokozatosan el tudták hagyni a savcsökkentő gyógyszereiket, és tartósan panaszmentesek is tudtak maradni. Ez óriási eredmény annak, aki hónapok, évek óta kényszerült gyógyszerszedésre, és korábban akár egy nap is gyógyszer nélkül a kínok kínját jelentette.
Gyulladásos bélbetegeim többsége az emésztés jelentős stabilizálódásáról számolt be a lactoferrin szedése során. Úgy látom, hogy elkerülhetők így a stresszel, vagy diétás kihágással járó hirtelen állapot romlások, a has fájdalom, a puffadás jelentősen csökken, a széklet állaga pedig javul.

PGY: A laktoferrin egy bioaktív fehérje, amely – mint a neve is mutatja - részt vesz a vas anyagcseréjében. Ezzel kapcsolatban szereztél tapasztalatokat?

HZS: A vas jelenléte jól mérhető a szervezetben, így az ezt befolyásoló tényezők, kezelések hatékonysága jól megítélhető. Szenzációs eredmény, hogy a laktoferrin, mint vas szállító fehérje, a gyomor-bél rendszer gyulladásos betegségeiben szenvedő embereknél is segíti a vas felszívódását, gyorsan emeli a vér vas tartalmát, és tartósan javítja a vas szintet, vele a páciens erőnlétét is. Mindössze egy betegnél tapasztaltam mellékhatásként székrekedést (ami vas pótlásnál sajnos gyakori különben!) A Lactoferrin Gold 1.8 kapszula rendszeres szedése már két hét után javítja a vas háztartást, tartós szedése pedig optimális szinten tartja a vas tartalmat, nemcsak gyomor-bélrendszeri betegségekben, de erős menstruáció vagy myoma okozta fokozott vérveszteség kapcsán is. Egyes pácienseim “mellékhatásként” a menstruációs ciklusuk szabályossá válását is tapasztalták.

PGY: És most egy érzékeny, de nagyon aktuális téma: jól ismert a laktoferrin kórokozók, baktériumok, vírusok, gombák elleni hatékonysága. Különféle vírusok elleni hatékonyságát az elmúlt évtizedekben behatóan vizsgálták, erről számos szakcikk jelent meg. A nyáron a COVID-ot okozó corona-vírussal kapcsolatban több tanulmány jelent, egymástól független kutatócsoportok tollából, és ezekben arról olvashatunk, hogy a szájon át adott laktoferrin alkalmas a vírussal való fertzőződés kockázatának csökkentésére, a fertőzés esetén pedig a tünetek enyhítésére, mindamellett, hogy teljesen ártalmatlan, szedésének nincs egészségkárosító kockázata. Ezzel kapcsolatban szereztél tapasztalatokat?

HZS: A Covid-19 vírus okozta járvány helyzet kapcsán is pozitív tapasztalatokat szereztem. Több, a Lactoferrin Gold 1.8 kapszulát rendszeresen szedő betegem tartós kontakt személyként sem kapta el a fertőzést, míg páran ugyan megfertőződtek, de szerencsére csak igen enyhe tüneteket jelentkeztek, és rendkívül gyorsan regenerálódtak. Egyiküknél sem volt tapasztalható a vírusfertőzésen átesettekre jellemző tartós fáradtság, gyengeség!

PGY: Igen, én saját magamon és a családom többi tagján is hasonlókat tapasztaltam, nagyon enyhe tünetekkel megúsztuk a fertőzést, amit sajnos a munkánkól adódóan nem tudtunk kivédeni.... , de a COVID járvány igazi megoldása a vakcina lesz…

HZS: Igen ez így van, mindenki, aki teheti, oltassa be magát! Viszont nem maga a vakcina fog védeni minket, hanem az oltóanyagra adott immunválasz, ami nagyban függ az immunrendszerünk állapotától! Ebben is kiváló segítség lehet a Lactoferrin Gold 1.8 kapszula rendszeres szedése, és nem csak a laktoferrin tartalma, hanem a kapszulában található egyéb anyagok, úgy mint a cink, kurkuma, C-vitamin, béta-glükán miatt is.

Mivel mi is rendszeresen szedjük a kapszulát, saját tapasztalatom, hogy még az évenkénti egyszeri, hideg idő beköszöntekor fellépő “szokásos megfázás” is elkerülte a családunkat!

PGY: köszönjük a hasznos tapasztalatokat és tanácsokat!

© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés