COVID-19 a terhesség alatt
2021. 03. 09.

"Our N-terminus Research laboratory is investigating the redox-biology of COVID-19 infections during pregnancy. Based on global clinical data, thousands of COVID-19 positive mothers delivered babies during this deadly pandemic.

 Surprisingly, the viral pathogen is absent in most neonates born to these COVID-19 infected mothers! It is also fascinating that the breastmilk from most COVID-19 infected mothers are negative for the virus! The innate host defense designed by ‘Mother Nature’ seems to protect both fetus and the neonate, the most vulnerable human organism, from the virulent coronavirus. Our research group elucidated the possible transitions in immuno-redox states at the placenta level – the ‘Maternal-Fetal Interface’. Our peer-reviewed paper on this subject is published (Nov 08, 2020) in the ‘Journal of Dietary Supplements’. This review article is the first of a 5-part series publication. You could access the full text version of this research publication at the following link:
Watch for our forthcoming publications on pathobiology and clinical management of COVID-19."
 
Dr. Narain Naidu
 
"Az N-terminus labarotóriumunkban vizsgáltuk a COVID-19 fertőzés redox-biológiáját a terhesség alatt. Globális klinikai adatok alapján látható, hogy több ezer COVID-19 pozitív anya adott életet gyermekeknek a járvány során. Meglepő módon a COVID pozítív anyák által szült legtöbb újszölött mentes volt a vírus kórokozójától. Az is nagyon érdekes, hogy a legtöbb estetben a COVID-19 pozitív anyáktól származó anyatej is vírus mentes. Úgy tűnik, hogy az " Anyatermészet" alkotta velünk született védekező rendszer megvédi mind a magzatot mind az újszülöttet - a legsebezhetőbb emberi szervezetet - a koronavírustól. A kutatócsoport értelmezte a lehetséges átmeneteket az immuno-redox állapotban placenta szinten az anya-magzat kapcsolatban. A vizsgálati anyagot publikálták a "Journal of Dietary Supplements" folyóiratban ( Nov.08.2020) Ez a kivonat az első tagja egy 5 részes sorozatnak. A teljes kutatási anyag az eredeti szövegben található linken érhető el."  https://www.tandfonline.com/eprint/HUEAF6V2UPCKQBFZQHFU/full?target=10.1080/19390211.2020.1834049
 
Dr. Narain Naidu
 
© 2018-2024 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés