A Lactoferrin vírus ellenes hatása a COVID-19 tükrében
2020. 03. 25.

A laktoferrin fontos része immunrendszerünknek. Több kutatás igazolja, hogy ez a szervezetünkben is előforduló fehérje képes a vírusok gazdaszervezet sejtjein való megtapadásának megakadályozására. (lásd tegnapi bejegyzésünket: Inhibition of SARS Pseudovirus Cell Entry by Lactoferrin Binding to Heparan Sulfate Proteoglycans)

 

A szájon át adott, tehéntejből kinyert laktoferrin képes a szervezetbe jutott vírusok szaporodását gátolni. Nem állítjuk, hogy egyedül képes a fertőzés megelőzősére, leküzdésére, de hatékony segítség lehet főleg olyan idősebb vagy legyengült immunrendszerű embereknél, ahol már a természetes laktoferrin termelés csökkent.

Miért éppen a Lactoferrin Gold 1,8 kapszula ajánlott?
Azért mert nem minden laktoferrin kellően hatékony ami ma kapható a piacon. Az, hogy hogyan vonják ki a tejből ezt a fehérjét, és hogyan tisztítják meg, döntő fontosságú a hatékonyságának megőrzésében. Csak ez a készítmény tartalmazza azt az aktív laktoferrint, ami Naidu Dr. által kidolgozott és amerikában szabadalmaztatott un. TCR technikával készül. Ez az tiszta laktoferrin megőrzi bioaktivitását, és a szervezetben képes kifejti a pozitív élettani hatásait.
Adagja alap esetben naponta 1 kapszula, de járványos időszakban egy felnőtt embernek 2 vagy akár 3 kapszula is javasolt. Információink szerint több munkahelyen is a kiemelten veszélyeztetett dolgozóknak kiosztásra került a fertőződés esélyének csökkentése érdekében. 

Dr. Pelle György

https://themarketherald.com.au/jatenergy-asxjat-sees-increased-lactoferrin-sales-in-china-due-to-the-coronavirus-2020-02-03/amp/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3161750/

https://www.apotheke-adhoc.de/branchennews/alle-branchennews/branchennews-detail/volopharm-gmbh-bietet-lactoferrin-moeglicherweise-schutz-vor-gefaehrlichen-viren-6/

 

 

© 2018-2020 www.biogeneius.hu
powered byForweb - Webáruház készítés